Andjeo i vrag - Turske-Serije.Net

Stare serije

Andjeo i vrag

By  | 

Andjeo i vragandjeo i djavo andjeo i vrag
Meksicka telenovela koja ima 182 epizode….

Pre dvadeset godina sluskinji Esperanzi Salvador, sin porodice na cijem imanju je radila napravi dete. Porodica Arcer, pogotovo majka Gracilela ne odobrava trudnocu i odvodi Esperanzu u bolnicu da uradi abortus.Esperanza uspeva pobeci iz Meksika u Mijamu da bi bila blize detetovom ocu Martinu koji zivi u New Yorku.Kada dolazi u taj grad Esperanzu pljackaju, usred svih tih muka ona se poradja i radja Angela.
Godinama kasnije kada Angel poraste njujorske ulice su drugi dom Angelu i on dobija nadimak vrag. Zbog Angelovih lopovskih vestina, Angel postaje clan kriminalno specijalne jedinice. Odlucuje se na veliku pljacku, a zbog toga ce platiti zatvorskom kaznom. Tada upoznaje advokaticu Manuelu, ali ona ne sluti da ce joj Angel promeniti zivot.Nakon izlaska iz zatvora Angel resava da promeni zivot iz korena i pocne novi zivot bez kriminala i kradja, ali saznaje da njegova majka pozajmila novac od tog mafijasa za kog je radio Angel kao lopov.

Kriminalac je platio Angelovoj majci lecenje i Angel moze vratiti samo pljackom u toku dobrotvorne zabave.Angel srece na zabavi Manuelu i saznaje da se udaje za Martina. Manuela i Anhel su zaljubljeni jadan u drugog i tesko se suzdruzavaju. Manuela iybegava Angela samo zato sto treba da se uda za Martina. Ali ubrzo Manuela popusta i ne moze vise da odoli Angelu i imaju ljubavne odnose. Ona dozivi jako lepe trenutke pored Angela. Angel postaje slikar , a Manuela mu pomaze u tome. Angel isplacuje mafijasima novac koji duguje.

Manuela ostaje u drugom stanju, nosi Angelovo dete. Anhel je Martinov sin.Angel i Manuela ce preci tezak period sa puno prepreka i uspece da se izbore sa tim i da budu srecni na kraju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!