Anketa! Da li bi pratili sadržaje filmova na našem sajtu?

Vesti

Anketa! Da li bi pratili sadržaje filmova na našem sajtu?

By  | 

Anketa! Da li bi pratili sadržaje filmova na našem sajtu?

Kako smo tu samo zbog vas, a i čvrsto smo rešili da zajedno sa vama dodjemo i do 15 ooo-og posta, nismo zaboravili na naše obećanje dato vama, da vas stalno iznenadjujemo novostima na našem sajtu. Kako je za nas na prvom mestu zadovoljstvo naših čitaoca, o svakom našem koraku ka unapredjenju sajta želimo da razgovaramo sa vama. Da oslušnemo vaše želje i u skladu sa našim mogućnostima ispunimo iste.Kako se ne zadržavamo samo na tome, odlučili smo da ponekad ubacimo naš predlog, a da nam vi kažete da li bi voleli da to čitate na našem sajtu.

Ovom prilikom donosimo jedan predlog za koji ćete nam vi u komentarima reći da li biste to pratili na našem sajtu.O čemu se zapravo radi?Pored mnogih serija koje pratimo, predlažemo da na našem sajtu budu i kratki sadržaji filmova ( indijski, turski, američki..) Koji je naš cilj?Naš cilj je da zapravo svaki film predstavimo u kratkim crtama, od glumačke postave do kratkog sadržaja, kako bi naši čitaoci mogli da pročitaju osnovne podatke o željenom filmu i kako bi odlučili da li isti žele da gledaju.Naravno, filmove koje ste gledali mogli biste da komentarišete, u komentarima dodajete slike glumaca iz istih ili slike vaših omiljenih scena.Kao i da nam predlažete filmove koje biste vi želeli da nadjete u našoj arhivi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pošto smo svesni da nisu svi u mogućnosti da ostave komentar na našem sajtu jer nisu svi registrovani , svako deljenje na fejsbuku i tviteru biće računato kao glas da podržavate naš predlog. Glasanje može da počne.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site