Anketa! - Da li vam se sviđa trenutna radnja u seriji ,,Dil Se Dil Tak" ? - Turske-Serije.Net

Vesti

Anketa! – Da li vam se sviđa trenutna radnja u seriji ,,Dil Se Dil Tak” ?

By  | 

Anketa! – Da li vam se sviđa trenutna radnja u seriji ,,Dil Se Dil Tak” ?

Za ovaj tekst je zaslužna: prevoditeljka, čitateljka i bivša moderatorka ovog sajta Maya.

Popularna indijska serija ,,Dil Se Dil Tak”, koja se već nešto više od sedam meseci prevodi na našem sajtu i emituje na indijskoj, Colors (u prevodu ‘Kolors’ – Boje) televiziji, stiže do jednog novog i neočekivanog zapleta. Ovaj šokantan preokret će odvesti sve nas, pratioce i fanove ove serije, na neočekivani dramatičan put! Šou je poznat po tome da uvek iznenadi gledaoce nekim dramatičnim preokretom, ali ovo sada je nešto najveće smišljeno (i najtužnije, može se reći) !

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dakle, govorim o trenutnoj radnji koja će da se fokusira na Šorvorinu bolest. Kao što smo videli u seriji, došlo je do svađe između Parta i Šorvori. Šorvori, za razlog svađe, krivi Teni i reši da spava u sobi sama bez Parta. Njena prava namera je da razljuti Parta svojim ponašanjem, do te mere da je on posle zamrzi. Part i Teni naprvo ne shvataju njeno ponašanje i šokira ih to. Ipak, u novim epizodama ove serije (epizode iz 18.09. i 19.09.) saznaćemo pravi razlog i šta se krije iza ovakvog Šorvorinog ponašanja.

Na početku, Šorvori jeste malo sumnjala u Parta i Teni. Nije joj bilo prijatno kad ih je zatekla u kupatilu mokre, niti kako rade jogu zajedno, kao ni kada je Part uštinio Teni dvaput za nogu. Takođe joj je smetalo što svi brinu i misle samo i samo o Teni, kao i što se Indu ponaša prema njoj tako. Nije joj se svidelo kada je Indu dala njene narukvice Teni, ali pored svega toga – Šorvori je ubrzo shvatila da je njen Part nikada ne može izneveriti.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site