Anketa! Izaberite seriju koju ćete pratiti na našem sajtu! Glasanje zatvoreno! - Turske-Serije.Net

Vesti

Anketa! Izaberite seriju koju ćete pratiti na našem sajtu! Glasanje zatvoreno!

By  | 

I nakon dugog druženja došao je i kraj Male neveste, mnogi su odustali od gledanja, a mnogi sa nama ostali i do samog kraja. Sada biramo novu seriju koju ćemo zajedno pratiti i komentarisati kao što smo i Malu neestu na samom početku.Jedan čitaoc može da glasa za samo jednu seriju. Evo nekih vaših, ali i naših predloga: :)Neka najbolja serija pobedi. 🙂


1. Shakti

Radnja serije se zasniva sa dve sestre Somya i Surbhi. Soumya je diskriminisana od strane svoga oca i babe iz nrekog razloga i ima ljubav jedino od svoje majke, a Surbhi je mezimica svog oca.

Prolaze 10 godina i sestre su odrasle. Soumya je smirena i tiha devojka, a Surbhi je zabavna i brbljiva devojka.Uskoro, poznati dečko Harman se pojavljuje u Soumyinu kuću jer je bežao od nekih ljudi. Te ljude je pozvala Surbhi da ga tuku jer njegov prijatelj nije poštovao devojke na koledžu.Harman je primetio Soumyinu lepotu.Harman shvata da je Surbhi kriva za sve i odlučuje da je kindapuje.On je poziva u hram, ali ona pobegne nakon što ga isprska sa biberom.Sledećeg dana, on odlazi kod Surbi kući da je kindapuje, ali greškom kindapuje Soumyu.Soumya je uplašena i on joj pomaže na sve moguće načine.Sledećeg dana Soumya se vraća kući, a seljani je okrivljuju da je noć provela sa Harmanom.Kako bi se izbeglo vredjanje i jedne i druge porodice Harmanov otac predlaže brak.Nimmi je šokirana što se Somiya udaje za Harmana.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  50 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site