Anketa: Kako da nazovem ovu ljubav 2 - da ili ne?

Indijske Serije

Anketa: Kako da nazovem ovu ljubav 2 – da ili ne?

By  | 

Dragi naši, s obzirom na ogromnu popularnost koju je serija “Kako da nazovem ovu ljubav” imala na našem sajtu, a i na činjenicu da biramo novu seriju koja će se prevoditi na našem sajtu, dobili smo ideju da nakon prve i treće sezone serije, prevodimo i drugu sezonu. Međutim, kako želimo da i druga, kao i ostale sezone, bude lepo odrađena, želimo da čujemo da li je neko zainteresovan da prati seriju i podrži nas. Takođe, želimo da naglasimo da druga sezona nema nikakve veze sa prvom.

Sinopsis: “Kako da nazovem ovu ljubav?…još jednom” je nastavak popularne istoimene serije. U glavnim ulogama su potpuno novi glumci, Avinaš Sačdev je u ulozi Šlok-a, a Šrenu Parik tumači Astu Agnihotri.

Aasta je iz društveno srednje klase, devojka otvorenog uma i duha kojoj su veze veoma bitne u životu. Po prirodi je osoba koja uvek staje na stranu pravde i onoga što smatra da je ispravno.

Šlok Agnihotri je, sa druge strane, sin bogatog biznismena, koji više veruje u materijalizam (novac, bogatstvo), nego u veze. Iako deluje opasno, njegova prošlost je veoma okrutna kao i sve što je preživeo, što ga je učinilo muškarcem koji mrzi žene, a generalno i najviše svoju majku. Pod velom nesporazuma, Šlok umisli da je Aasta kriva za uvredu njegovog voljenog oca i porodice, i reši da joj se osveti. Nije ni svestan u šta se upušta i da će ga Aasta dovesti do toga da se zapita za mnoge stvari i ljubav koju počne osećati…

Molimo zainteresovane koji će da prate ovu seriju da nam se jave i motivišu nas komentarima! 🙂

We don’t own this picture.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site