Anketa za lepšu i voljeniju glumicu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Anketa za lepšu i voljeniju glumicu!

By  | 

 

 

 

 

 

 

 

Bergüzar Korel                                                           Pratyusha Banerjee

Anketa za lepšu i voljeniju glumicu!

I evo nas ponovo u jednoj anketi, gde ćemo svi zajedno izabrati lepšu, privlačniju i glumicu koja nam je jednostavno više prirasla za srce. Iako smo se dosta dvoumili koje bi glumice trebali da stavimo u našoj anketi, odlučili smo se za da će izbor pasti na tursku glumicu  Bergüzar Korel  koja je svima nama poznatija kao Šeherzada iz serije ” 1001 noć” i indijsku glumicu “Pratyusha Banerjee” koju smo gledali u seriji “Mala nevesta”.

Zašto je odluka baš pala na ove dve glumice? Pa naš odgovor je jednostavan, obe su lepe, mlade, talentovane i iznad svega glumile su pozitivne likove u serijama koje smo naveli.

Pobednica naše ankete biće glumica koja prva sakupi vaših 500 glasova.Jedna osoba ima mogućnost da glasa samo jednom.Pobednica anketa dobija post sa galerijom slika.Ukoliko se odlučite za glumicu Bergüzar Korel u njenom postu će biti sve zanimljivosti o njenom privatnom životu, kao i novosti o njenoj karijeri.Ukoliko se odlučite za Pratyusha Banerjee pored galerije njenih najlepših slika, očekuju vas i novi detalji vezani za smrt mlade glumice.Neka glasanje počne i neka bolja glumica pobedi.Vaše predloge za novu anketu možete slati u komentarima….

Komentare možete ostaviti ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno