Anketa!Da li biste pratili seriju "Neželjene 2" na našem sajtu?

Vesti

Anketa!Da li biste pratili seriju “Neželjene 2” na našem sajtu?

By  | 

Juče je u Indiji počeo drugi deo serije Neželjene- Laado 2. Kako smo pretrpani novim Indijskim serijama, ovu seriju ćemo pratiti zajedno sa Vama samo ako se većina izjasni da bi je pratila na našem sajtu.Kako da pomognete da se Vaša omiljena serija prati na našem sajtu?Lajkujte i šerujte ovaj post kako bi ga što više ljudi videli koji vole ovu seriju i bila Vam podrška. U komentaru ispod posta napišite zašto Vam se ova serija dopada i zašto biste baš nju pratili na našem sajtu.

Anketa traje do nedelje, a ukoliko ima dosta zainteresovanih prevod nove serije počinje od ponedeljka.Borite se za ovu seriju ako je volite. Pozovite prijatelje neka i oni podele post za Vas. Očekujemo 100 deljenja.:D

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!