Anketa!Da li biste pratili seriju "Neželjene 2" na našem sajtu?

Vesti

Anketa!Da li biste pratili seriju “Neželjene 2” na našem sajtu?

By  | 

Juče je u Indiji počeo drugi deo serije Neželjene- Laado 2. Kako smo pretrpani novim Indijskim serijama, ovu seriju ćemo pratiti zajedno sa Vama samo ako se većina izjasni da bi je pratila na našem sajtu.Kako da pomognete da se Vaša omiljena serija prati na našem sajtu?Lajkujte i šerujte ovaj post kako bi ga što više ljudi videli koji vole ovu seriju i bila Vam podrška. U komentaru ispod posta napišite zašto Vam se ova serija dopada i zašto biste baš nju pratili na našem sajtu.

Anketa traje do nedelje, a ukoliko ima dosta zainteresovanih prevod nove serije počinje od ponedeljka.Borite se za ovu seriju ako je volite. Pozovite prijatelje neka i oni podele post za Vas. Očekujemo 100 deljenja.:D

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site