Apartmani nevinih 31. epizoda!

Apartman nevinih - Masumlar Apartmanı

Apartmani nevinih 31. epizoda!

By  | 

Apartmani nevinih 31. epizoda!

Esat u apartmanu otvoreno priznaje Hanu osećanja prema Gulsen. Gulben koja je u svojoj kući, kraj vratima prisluškuje uzbudjeno. Han se uznemiri i govori Esatu da ne gaji nadu prema Gulsen, ona je devojčica u srcu i dalje spava sa omiljenom lutkom i svakog dana sa lutkama u svojoj sobi provodi bar 1h vremena.Han mu govori i da je Gulben Esri ubacila mrtvog miša u krevet i poslala lutku sa iskopanim očima, da takva osoba je još uvek dete i nije za brak. Gulben je povredjena.Ona odlučuje da baci sve svoje lutke i da nadalje sama donosi odluke o svom životu. Da li će u tome uspeti?

Sa druge strane, Han je svestan da je prenaglio i izvinjava se Esatu.Govori mu da je problem zapravo u njemu,a ne u Gulsen ili Esatu.Han odbija dalje terapije kod psihijatra, sa izgovorom da je Anil saznao mesto njegovog boravka i da je bezbednost njegove porodice ugrožena.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site