Apartmani nevinih 36. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Apartman nevinih - Masumlar Apartmanı

Apartmani nevinih 36. epizoda!

By  | 

Apartmani nevinih 36. epizoda!
Nadži je veoma ljut na Safije jer je bez njegovog znanja pozvala Tormis i Gulru. Objašnjava joj da on neće voditi uzaludnu bitku i govori joj u kakvom je stanju dovela ta bolest njegovog oca i nada njegove majke da će pronaći lek.

Gulben upoznaje Esatovu majku, koja je na prvi pogled prihvata, ali je uznemirena što je Gulbenino psihičko stanje podseća na neku ženu iz prošlosti. Kako bih zaštitila svog sina otvoreno razgovara sa Gulben.

Indži od Hana saznaje na kvaran način da je držao Nadžija u podrumu kako bi ga primorao da se leči. Šokirana što je njen muž držao bolesnu osobu na hladnom i tamnom mestu, shvata da se Han ne može promeniti. Indži baca prsten i odlučuje da prekine sve odnose sa Hanom.
Sve epizode Apartmani nevinih

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno