Apartmani nevinih 53. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Apartman nevinih - Masumlar Apartmanı

Apartmani nevinih 53. epizoda!

By  | 

Apartmani nevinih 53. epizoda!

Safije dobija Nadžijev ogrtač. Hikmet joj kaže da je time želeo da joj kaže da više neće ući u njihov dom, pita je kako je uspela da razljuti čoveka.Safije mu objašnjava da je on želeo da ona napusti kuću i živi sa njim. Hikmet je pita šta je imala na umu kada je stavila prsten, da im ljubav bude preko prozora. Dok Safije pokušava da mu objasni da ne može da ih ostavi, Hikmet joj kaže da bi im Okšan čistila, prala, kuvala i peglala.Hikmet joj kaže da ako oseća strah ne udaje se, ali da ne okrivljuje za to njih.

Han pokušava sa Džejlan da obnovi vezu, pokušava da kontroliše svoju ljubomoru. Safije shvata da je pogrešila i odlazi sa ocem kod Nadžija u knjižaru,kako bi razgovarala sa njim. Hikmet, svestan da Safije voli Nadžija, savetuje u da se preseli u apartman ispod njih i bude blizu Safije. Nadži pristaje što Safije veoma obraduje. Ipak, Esat dolazi sa Gulben kako bi zajednički život počeli u tom apartmanu. Anil se seli u hotel u kome je nekad boravio Nadži.

Han pokuša da odbrani svoju teritoriju na deponiji i tako se zameri sa jednim prosjakom. Uveče, više prosjaka pretuku Hana.

Sve epizode serije Apartmani nevinih

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno