Apartmani nevinih 56. epizoda! Nadžijeva bolest se vraća!

Apartman nevinih - Masumlar Apartmanı

Apartmani nevinih 56. epizoda! Nadžijeva bolest se vraća!

By  | 

Apartmani nevinih 56. epizoda! Nadžijeva bolest se vraća!

Han je napet i laže Safije da je otac otišao sa njima nazad za Istanbul. Safije se vraća takodje kuće. Han je nervozan i napet i pokuša da nadje oca. Hikmet igra šah sa Omerom što Hana veoma razljuti. Safije takodje dolazi i shvata da ju je brat lagao, da je Hikmet sam napustio hotel. Nadži se polako useljuje u apartman. Safije ga polako uvodi u pravila u njihovoj kući. Ona govori Nadžiju da treba od početka da spavaju u istoj sobi, ali mu donoi pomoćni krevet na kome će on spavati.

Anil odlazi kod Esre.On pokušava da odobrovolji Ruju koja je povredjena Hanovom novom ljubavlju.- Džejlan. Ruja govori Esri da mora da ode. Nadži doživi napad dok je sa Safije i sakriva to od nje. Ipak je uznemiren i govori Hanu o tome. On mu kaže da je doktor rekao da ako se napadi ponovo pojave, to je loš znak. Han ga ubedjuje da je sve u redu, ali da će ga svakako odvesti na pregled.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *