Ariza 24. i 25. epizoda!

Ariza

Ariza 24. i 25. epizoda!

By  | 

Ariza 24. i 25. epizoda!

24 epizoda

Ihtijar prihvata Balabanove uslove, a to dovodi do toga da zapo;ne nova faza u konzorcijumu. Ali Riza je odlu;an da se osveti Balbanu za ono sto se dogodilo Halide. Svi clanovi su sokirani Ali Rizinim postupkom.
Ali Riza odlazi kod Hasmita za Halidinu ruku, a tamo se suocava sa neocekivanom situacijom. Ali Riza je spreman na sve kako bih saznao celokupnu istinu o vlastitom ocu. Ya to vreme organiyacija odlucuje da Ali Rizu izbaci iz igre.

25 epizoda

Ali Riza pobedjuje svog suparnika. On stupa u kontakt sa Selimom i saynaje nove informacije o Balabanu., ali i o njegovoj porodici i ocu.Halide sada jos vise veruje Ali Rizi, dok Mitat, Balaban i Murat smisljaju plan da Hasmeta i Ali Rizu postave na kolena. Ikhtijar odlucuje da Hasmetu oda svoju najvecu tajnu.
Izlazi na videlo ciji je Ali Riza sin. Ali Riza odrzava obecanje dato Halide i Hasmetu.

Sve epizode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *