Ariza 24. i 25. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ariza

Ariza 24. i 25. epizoda!

By  | 

Ariza 24. i 25. epizoda!

24 epizoda

Ihtijar prihvata Balabanove uslove, a to dovodi do toga da zapo;ne nova faza u konzorcijumu. Ali Riza je odlu;an da se osveti Balbanu za ono sto se dogodilo Halide. Svi clanovi su sokirani Ali Rizinim postupkom.
Ali Riza odlazi kod Hasmita za Halidinu ruku, a tamo se suocava sa neocekivanom situacijom. Ali Riza je spreman na sve kako bih saznao celokupnu istinu o vlastitom ocu. Ya to vreme organiyacija odlucuje da Ali Rizu izbaci iz igre.

25 epizoda

Ali Riza pobedjuje svog suparnika. On stupa u kontakt sa Selimom i saynaje nove informacije o Balabanu., ali i o njegovoj porodici i ocu.Halide sada jos vise veruje Ali Rizi, dok Mitat, Balaban i Murat smisljaju plan da Hasmeta i Ali Rizu postave na kolena. Ikhtijar odlucuje da Hasmetu oda svoju najvecu tajnu.
Izlazi na videlo ciji je Ali Riza sin. Ali Riza odrzava obecanje dato Halide i Hasmetu.

Sve epizode serije Ariza

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno