Ariza 26. i 27. epizoda!

Ariza

Ariza 26. i 27. epizoda!

By  | 

Ariza 26. i 27. epizoda!

26. epizoda

Svi nestrpljivo očekuju vesti o Hašmetu i Mertu iz bolnice. Ihtijar raspušta konzorcijum i uklanja Mitata sa pozicije glavnog šefa.

Ali Riza sa starim prijateljem napada tajni Mitatov sastanak. Balban smišlja plan sa kojim želi da uništi sve svoje neprijatelje. Ali Riza je šokiran neočekivanim telefonskim pozivom.

27. epizoda

Nakon napada na kuću, Hašmet naredjuje Milthatu da uhvate Buraka i da mu ga dovede. Burak i Balan smatraju da je špijun medju njima s obzirom da je Ali Riza uvek korak izmedju njih. Melek se suočava sa Hišmetom i otkriva mu tajnu, da su Murat i Burak izvršili atentat na njegovu porodicu.
Zahvaljujući signalu sa telefona sa Ali Rizinog oca, Aslan dolazi do jedne adrese. Kada stigne na tui adresu, očekuje ga veliko iznenadjenje.

Sve epizode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *