Ariza 26. i 27. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ariza

Ariza 26. i 27. epizoda!

By  | 

Ariza 26. i 27. epizoda!

26. epizoda

Svi nestrpljivo očekuju vesti o Hašmetu i Mertu iz bolnice. Ihtijar raspušta konzorcijum i uklanja Mitata sa pozicije glavnog šefa.

Ali Riza sa starim prijateljem napada tajni Mitatov sastanak. Balban smišlja plan sa kojim želi da uništi sve svoje neprijatelje. Ali Riza je šokiran neočekivanim telefonskim pozivom.

27. epizoda

Nakon napada na kuću, Hašmet naredjuje Milthatu da uhvate Buraka i da mu ga dovede. Burak i Balan smatraju da je špijun medju njima s obzirom da je Ali Riza uvek korak izmedju njih. Melek se suočava sa Hišmetom i otkriva mu tajnu, da su Murat i Burak izvršili atentat na njegovu porodicu.
Zahvaljujući signalu sa telefona sa Ali Rizinog oca, Aslan dolazi do jedne adrese. Kada stigne na tui adresu, očekuje ga veliko iznenadjenje.

Sve epizode serije Ariza

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno