Ariza 28. i 29. epizoda!

Ariza

Ariza 28. i 29. epizoda!

By  | 

Ariza 28. i 29. epizoda!

28 epizoda
Ali Riza dovodi ranjenog oca kuci. Godinama kasnije Emina će videti Mehmeta. Hašmet planira da se osveti Muratu za prošlost,a Murat se usudi da uradi nešto što niko nije očekivao.
Rukije će reći celu istinu Ali Rizi. Starac donosi odluku, nakon što čuje šta je Ali Riza rekao. Ta odluka čini Buraka još moćnijim. Balaban smišlja nov plan za uništenje Hašmeta i Ali Rize.

29. epizoda
Burak planira da se reši Ali Rize i Hašmeta. Halide stavlja pred izbor: ili Ali Riza ili njen otac.Ali Riza i Hašmet čine sve da Burak ne dodje do planirane moći, te uz sebe nameravaju da privuku još ljude i počnu da deluju.
Ali Riza planira da pronadje senku broj 7 o kojoj je njegov otac pisao u svom dnevniku.

Sve epizode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *