Asoka

Indijski filmovi

Asoka

By  | 

Asoka
Glavni glumci:Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor, Danny Denzongpa
Trajanje :176 minuta
Ocena:6.7

Princ Asoka odlazi iz Magadhe, na zahtev svoje majke, koja ga moli da napusti kraljevstvo i da se odrekne prestola, kako ne bi izgubio glavu zbog istog.

Asoka odlazi, ali ipak razočaran. U jednom selu on upoznaje Kaurwaki i zaljubljuje se u nju. Vojnici iz komšijskog kravljevstva Kalinge, žele da uhvate Kaurwaki i njenog malog brata Arya. Skoro da su i uspeli, ali Asoka je odbranjuje od njih, i njoj se prestavlja kao Pawan (želja njegove majke, koja ne želi da se zna ko je zapravo on). Nakon nekog vremena, on ženi Kaurwaki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kaurwaki i Arya su princeza i princ Kalinga, koji su odbegli od kuće, kada je Predsednik ubio njihove roditelje.On želi da se dočepa trona, pa unajmljuje ljude, kako bi našli njih dvoje i ubili ih. Jednom prilikom, seljani žrtvuju svoju decu, kako bi sačuvali princa i princezu. Njih dvoje i Bheema žive skrivajući se.

Asoka dobija vest o bolesti svoje majke. On se odvaja od Kaurwaki, obećavajući joj da će se vratiti. Odlazi u Magadhu kako bi se uverio da mu je majka dobro. Vraćajući se nazad, on nije mogao da nađe Kaurwaki. Dobija obaveštenje da je ona mrtva, isto kao i Arya.Asoka počinje da vodi ratove kako bih se osvetio svima i ubio svoje neprijatelje.Vest o njemu stiže i u Magadhu, a Susima, šalje špijune vojnike, da ga nađu i ubiju. On u toj bici biva ranjen.

Asoka je odveden u budistički manastir kako bi se oporavio, a tu sreće Devi, koja ga pazi. Čak i tu je Susima pokušao da ubije Asoku, ali je Asoka preživio napade i oporavio se. On ženi Devi, i vraća se u Magadha.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site