Ateš saznaje da je Kenan naručio smrt njegove majke !

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 98 epizoda prvi deo, Ateš saznaje da je Kenan naručio smrt njegove majke !

By  | 

x240-WscAteš saznaje da je Kenan naručio smrt njegove majke !

Evsun zove Ardu i zabrinuta je što se ne javlja.Evsun je zabrinuta,krivi sebe što je Ardu poslala toliko kasno noću da joj dsonese turšiju.Tajfun prilazi uznemiren Atešu i pita ga da li je našao to što je tražio.Govori mu da čovek ne može umreti dva puta, leže u iskopano mesto i pokušava da se živ zakopa.Ateš ga smiruje.Evsun odlazi u butik i nalazi onesvešćenog Ardu.Ardi se vraća svest.Ateš se izvinjava ocu što je sumnjao u njega.

Džemre uzima nakit od Merjem i kaže joj da će ga vratiti Huliji jer joj ga je dala kad nije bila pri sebi.Merjem se buni.Džemre odnosi nakit Huliji i izvinjava joj se u tetkino ime.Hulija je gruba prema njoj.Džemre kaže da ona nikome neće polagati račune, da je ona buduća žena Mehmet Emira i da ako se njoj (Huliji ) to ne dopada može da napusti konak.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site