Aurora - Turske-Serije.Net

Stare serije

Aurora

By  | 

capture-20141101-161443Aurora
Aurora je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo snimana tokom 2010. i 2011. godine, a u Srbiji je prikazivana na Prvoj srpskoj televiziji, a u hrvatskoj na RTL.Sastoji se iz 135 epizoda.

Aurora je mlada devojka i vrhunska plesacica, studira u skoli umetnosti. Aurora je jedne veceri sa prijateljicama odlučila da proslavi zavrsetak plesnih proba i tada u baru, upoznaje Lorenza Labosa, stasnog i skromnog plesača u kog se Aurora zaljubljuje i sa kojim provodi nezaboravne večeri. Medjutim, njenu prijateljicu Vanesu koja je ljubomorna, razbesni njihova zbliženost jer se i njoj svidja Lorenzo. Zbog toga sledeći dan tajno poziva Lorenza na Aurorinu rodjendansku lorensozabavu, koju su napravili njeni bogati roditelji. Tada Lorenzo saznaje da ga je Aurora lagala da je siromasna i zatiče Auroru kako se poljubila sa nekim poznanikom i odlazi ljut sa zabave.

Aurora ce pokušati da razuveri Lorensa, ali uzalud.Iako je htela da objavi roditeljima da je u njega zaljubljena, Lorenzo je povredjen i ne zeli vise da je vidi.Nakon svadje Aurora se onesvesti pred ocem Gustavom, fizicarem koji zaledjuje mrtva tela. Po nalazima je saznao da je njegova cerka trudna i sazna da Aurora nosi dete siromasnog plesaca.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!