Baahubaali 2- Zaključak!

Indijski filmovi

Baahubaali 2- Zaključak!

By  | 

Baahubaali 2- Zaključak!

Glavni glumci: Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty

Ocena: 8.4

Trajanje: 167 min.

Film koji je osvojio bioskopske blagajne u SAD. Samo u prvoj nedelji prikazivanja zaradio je 13 miliona dolara. Budžet prvog I drugog dela je iznosio po 40 miliona dolara, što ih čini najskupljim filmovima u Indiji.

Snimak, tj. Sadržaj se nastavlja na snimak tj. Sadržaj prvog dela filma Baahubali 1: The Beginning.Katapa nastavlja da priča kako je on ubio Amarandu Bahubalija.

Nakon što su porazili Kalakeje, Amarenda je proglašen za kralja Mahismati, a Bhalaldeva za glavnog komandanta vojske.Šivgami naredi Amarendi da obidje kraljevstvo sa Kattappom.Tokom turneje, Amarendasvedoči napadu na Devasenu, princezu Kuntala,kraljevstvo blizu Mashimatija.On se zaljubljuje u nju i prihvataju ga u kraljevsku palatu da radi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site