Baahubaali 2- Zaključak!

Indijski filmovi

Baahubaali 2- Zaključak!

By  | 

Bhalaldeva dobija informacije o Amarandinoj akciji i gleda portret Devasnije, te počne da žudi za njom.On pita Šivgami da traže njenu ruku.Šivgami, nesvesna Amarendinih osećanja, šalje Kuntala koji dostavlja predlog o braku kao poklon.Uvredjena Devesna odbija predlog grubim odgovorom.Uznemirena njenim odgovorom, Šivgami šalje Amarendu da dovedu Devasnu u Mashimati kao zarobljenika.

U medjuvremenu,Kuntala napada vojska Pindaris, slična Amendrinoj.Amarenda, uz pomoć Kattapinog rodjaka, Kunara, u stanju je da poništi napad I spasi Kuntala.Nakon što je ispitan,Amaranda otkriva svoj pravi indetitet.On dobija pismlo iz Mahismatija u kome mu traže da učine od Devasne zarobljenika.On obećava Devasni da će zaštititi nju I njenu čast I ubedjuje je da krene sa njim u Mahimati kao njegova nevesta.
U Mashimati Amarenda mora da bira izmedju trona I Devesne, te on bira Devesnu.Balaldev je krunisan za kralja, a Amarenda postaje nov komandir vojske.Tokom ceremonije za Devasninu bebu, Balaldev oslobodi Amandera dužnosti kao “poklon”.Devasna se suprostavlja Balaldevu, te su zbog sukoba ona I Amarenda proterani iz kraljevske palate I nastavljaju srećan život medju ljude.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site