Baahubaali 2- Zaključak!

Indijski filmovi

Baahubaali 2- Zaključak!

By  | 

Bijaldeva ubedjuje Kumara da je Amarendin život u opasnosti i da mora da ubije kralja da bi zaštitio svog zeta.Kumar ulazi u sred noći kako bi ubio Balaldeva, ali izgubi život, Šivgami misli da je Balildev život u opasnosti, te naredi Kattapi da ubije Amarendu.Kattapa, vezan zakletvom da će služiti kraljicu, namami Amarendu, pretvarajući se da je u nevolji, a onda ga ubode s ledja i ubije ga.

Nakon Amarendine smrti, Kattapa otkriva Bhalaldevu izdaju i govori Šivgami o tome, te ona obaveštava javnost da je Amarenda mrtav i da će njegova beba Mahendar Bahubai preuzeti tron.Balaldeva sa svojim ljuf+dima pokuša da uhvati kraljicu Deasnu, ali ona upada u reku nakon što je pogodjena Balaldevom strelom.Bhalaldev je Devesnu držao zatvoreniocom narednih 25 godina i uništio Kuntala.

Nakon što je čuo celu priču Mahendra Bahubali ( Šivdu ) odluči da se osveti za očevu smrt uz pomoć Kattape i vraća se u Mahimati zajedno sa Avantikom i ljude iz grada.Nakon završene bitke, Balildev je spaljen živ na vatri koju je pripremila Devasni.Mahendra postaje nov kralj, sa Avantikom koja postaje njegova kraljica, te oni donose mir i harmoniju u MAHIMATIJU.

Ukoliko ste propustili prvi deo, pogledajte ga OVDE

Očekuje nas i snimanje 3-eg dela ovog mega popularnog filma!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site