Badrinath Ki Dulhania (2017) indijski film sa prevodom

Indijski filmovi

Badrinath Ki Dulhania (2017)

By  | 

Badrinath Ki Dulhania je indijska romantična komedija iz 2017. godine. U glavnim ulogama su Varun Dhawan kao Badri i Alia Bhatt kao Vedi.
Radnja: Badrinath Badri Bansal je mlađi sin iz bogate porodicu u Đansi. On je narator i priča o sebi i svojoj porodici. Flešbekom je prikazano kako je njegov stariji brat Aloknath Alok Bansal bio zaljubljen u jednu djevojku i umalo pobjegao od porodice sa njom, ali se predomislio nakon srčanog udara svog oca Ambarnatha Ambar Bansala. Oženio je djevojku Urmilu po očevoj volji. Ona je sada tipična snaha bogate porodice iako je njena budućnost bila jako perspektivna. Alok je morao da napusti svoju ljubav radi ugovorenog vjenčanja i većinu vremena provodi tražeći utjehu u piću. Badri upoznaje Vedi Trivedi na jednom vjenčanju i svidi mu se i želi nju da oženi. Vedi je takođe djevojka perspektivne budućnosti koja uči i mnogo radi na sebi. Nezainteresovana je za brak i odbija da se uda za Barija.

We do not own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site