Badtameez Dil - 101. i 102. epizoda - Išan je Abeerov sin!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 101. i 102. epizoda – Išan je Abeerov sin!

By  | 

101: Abeer ugleda Išana kako odlazi sa Akšatom i jedva čeka da vidi Meherinu i tetkinu reakciju na saznanje da Akšat ima sina. Ode i kaže Meher. Suman i ona su šokirane. Akšat dovodi Išana koji zagrli Meher i oslovi je sa “mama”. Abeer je šokiran i pita što je tako zove, nisu još vjenčani. Ona ga pita da ode, pričaće kasnije.
Meher plače. Abeer se prisjeća kako je ona htjela dijete i kako on nije želio. Misli se da li bi promijenilo da je ispunio njenu želju. Kuber i Madvi pričaju sa njim. On im ispriča da se Meher udaje, da taj ima sina starog 6-7 godina. Plače u Madvinom krilu i govori da je nije napustio, danas bi bila njegova.

102: Meher govori majci da Abeerovo izvini ništa ne mijenja. Sutra će opet po svom. Udaće se za Akšata. Sada su samo njih troje i ne interesuje je više niko.
Sutra, Abeer dolazi u njenu kancelariju. Izvinjava se i moli je za šansu. Dokazaće joj da će biti divan muž i otac. Kada je željela dijete prije 8 godina, bio je šokiran, ali sada je spreman. Ona ga izbaci i zaključa vrata. Prisjeti se razvoda i kako je trudna. Pita se kako reći Abeeru da je on Išanov otac. Akšat dovede Išana koji se ljuti na Abeera jer mu je ljutio i rasplakao mamu pa mu izvadi žicu iz gitare. Abeer ga juri. Pjevač ih gleda i pita se kako je on Akšatov sin kad sliči Abeeru. Meher spasi Išana.
Najava: Pjevač govori Abeeru da ako dokažu da je Akšat ženskaroš, Meher se neće udati. Abeer pita odakle im cura. Pjevač veli da on ima jednu na umu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site