Badtameez Dil - 103. i 104. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 103. i 104. epizoda!

By  | 

103: Pjevač predloži Abeeru da dokažu da je Akšat ženskaroš. On zna djevojku koja će im pomoći. Djevojka dolazi i svi su zapanjeni. Ona grli Abeera, njegov je fan. Ona je Aaliya. Pjevač je slaže da je to za film. Probuše joj gumu i ona zaustavlja Akšata. Zamoli ga da jr poveze do Bandre. On pristane, ona ga grli, ova dvojica slikaju. Ona počne flertovati sa njim i traži broj koji joj on da. Potom ode po sina. Ona se vrati i grli Abeera. On je pita da li je uzela broj i ostavila narukvicu u autu. Ona potvrdi. Potom joj kaže da pozove Akšata na kafu. On pristane.

104: Rati i Kuber flertuju. Ona ga pita što je ostavio Meher kad je ne voli. On govori da voli svog sina, dok god je on voli, on ne može protiv nje. Privuče je i kaže da pazi na Abeera. Ona misli kako hoće i na njega i Meher jer ih želi uništiti. Akšat pozove Meher na kafu, misli kako će je dovesti pred Abeera. Pjevač se ružno ponaša prema Aaliyi, ona plače i grli Abeera. Meher i Akšat ih vide. Akšat je zadovoljan, kaže da se nada da ih ne prekida. Abeer zaustavi Mehee, govori da je nesporazum. Ona veli da je niti interesuje niti iznenađuje. Akšat mu govori da ga je Aaliya nazvala, neka prihvati naprosto da je izgubio Meher. Abeer govori da je Meher njegova ljubav i uvijek će biti. A on jeftino igra. Akšat ga pozove na vjeridbu. Akšat i Išan se igraju. Abeer napiše poruku Meher da se vide, ispred kuće je. On govori da je ljubomorna kad ga vidi sa drugima. Ona veli da će se sutra vjeriti i udati kroz par dana.
Najava: Meher pita majku da li nijr sreće zbog njene vjeridbe sa Akšatom ili zato što to nije Abeer. Suman govori da se vratila u Abeerov život i da Abeer nema važnost u Išanovom životu, a on mu je otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site