Badtameez Dil - 105. i 106. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 105. i 106. epizoda!

By  | 

105: Meher kaže Abeeru da će se sutra vjeriti, a onda ubrzo udati i ode. Akšat ih vidi pa je pita da li želi odgoditi vjeridbu. Ona odbije, veli da ga je pozvala na istu. On je zagrli.
Meher je spremna, Išan je pohvali. Abeer se složi. Tetka veli da je dobro što je došao, neka pjeva i svira, neka se slika sa mladencima. Abeer se osjeti poniženo. Akšat mu kaže da mu čestita, pobjedio je. Abeer veli da jeste u prvoj rundi, igra je još uvijek u toku. Suman i Meher pričaju. Ona govori kako Abeer nema važnost u Išanovom životu i kako je Akšat njemu otac. Suman govori da se vratila u Abeerov život i to nije slučajnost. To se može promjeniti, Abeer mu je otac. Počinje vjeridba, Abeer ode. Išan želi da mu se sveti pa ga gadja iz pištolja. Meher sazna da je pojeo kivi, a alergičan je. Abeer je sa njim i odvede ga do auta. Vozač mu ukaže da je i on kao i dječak crven po licu. Odu doktoru. Abeer kaže doktoru da je alrgičan na kivi, a možda je i dječak, onesvijesti se. Kasnije, svi su u bolnici sa njima. Doktor govori da su alergični obojica, pita da li su otac i sin.

106: Meher govori da je to slučajnost. Tetka joj kaže da dovrši vjeridbu, Išan je dobro. Ona se oklijevajući složi. Vjere se. Abeer se budi i vidi kako Meher spava na išanovom krevetu. Pokrije je. Ona se budi i pita treba li nešto. On vidi prsten i pita gdje je Akšat. Povuče je k sebi i govori da želi da baci taj prsten i vrati mu se. Meher ga gurne, poludio je. On se izvini, nema pravo na nju. Ali jednog dana će mu se vratiti.
Ujutru, Išan i Abeer doručkuju. Med. sestra traži da Abeer pjeva i on pjeva ” Mere Nishan”. Meher pozdravi Madvi i odvede Išana. Išan pjeva Abeerovu pjesmu. Akšat mu zabrani.
Meher ode i svađa se sa Abeerom. On traži 8 dana da dokaže da ga ona voli. Ona se složi. Ali odlazi amo griješi. On se složi.
Najava: Akšat i Abeer se prepiru.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site