Badtameez Dil - 109. i 110. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 109. i 110. epizoda!

By  | 

109: Tetka dolazi u Kuberovu kuću i pozove ih na Meherino vjenčanje. Abeer i Madvi su šokirani. On neće to da dozvoli. Kuber mu govori da prihvati i nastavi sa životom. Madvi priča sa Suman i pita zašto je Meher donijela tu odluku. Abeer pošalje Meher pozivnicu za Sašino i njegovo vjenčanje. Jednog dana će shvatiti koliko je voli. A sada je kraj. Madvi pita Suman šta krije. Ona negira. Madvi primjeti sličnosti Abeera i Išana. Abeer zove Meher na Sangeet ceremoniju. Kasnije, Saša prizna Abreru da ga voli i moli ga da se ne igra sa njom. To je impulsivna odluka. On govori da želi nastaviti dalje. A zna da ga ona razumije. Zagrle se. Madvi načuje da Meher nešto krije. Abeer i Meher se prisjećaju vjenčanja i romantičnih trenutaka.

110: Meher na laptopu gleda svojr slike sa Abeerom. On to vidi i smije se. Ona govori ga ne voli, on zna da ga voli. I on nju voli. Ona ga pita da ode. Saša govori Kuberu da jr Abeer ženi radi Meher, sigurno. On je srećan zbog te odluke. Madvi ode u Išanovu školu, istražuje i saznaje da je Meher mama, a da Akšat nije otac. Ode do Meher i pita ko je otac, sklopi ruke i moli da potvrdi, da li jr Abeer. Meher ne želi da kaže. Ona je moli i plače i Meher prizna da je Abeer. Madvi je srećna. Meher joj traži da ne kaže Abeeru. Madvi ode, Meher ide za njom i traži da jr sasluša, ima razlog zašto nije rekla.
Najava: Meher vidi Abeera kako gleda njihov video i smije se. Abeer čuje neki zvuk i ugleda je kako stoji.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno