Badtameez Dil - 111. i 112. epizoda - Abeer saznaje da je Išan njegov sin!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 111. i 112. epizoda – Abeer saznaje da je Išan njegov sin!

By  | 

111: Meher govori Madvi kako je saznala za trudnoću nekoliko dana posle razvoda. Razmišljala je i željela je da zadrži uspomene na Abeera i to dijete. A Abeer misli da je voli, ali može je opet isto ostaviti. Onda je bila sama, ali sada ima sina i ne može se igrati sa njegovim životom. Za sve, Akšat je Išanov otac, ne želi da Abeer zna. Madvi obeća da neće reći. Abeer dolazi, Meher se sakrije. On nađe neke snimke njih dvoje i gleda emotivno. I Meher isto, on je vidi. Opet govori kako je voli, poljubi je u čelo. Pa u obraz. Voli je, zašto ga napušta? Ona odgovori jer će je on opet napustiti. On joj se izvinjava i traži šansu. Meher plače. Potom Abeer kaže Madvi da sredi Meher, neka izgleda kao da je došla na ceremoniju. Ceremonija počinje. Njih dvoje se gledaju, Saša je uznemirena. Stiže i Akšat. Pjevač prospe piće po Meherinom sariju i Madvi joj ode pomoći.

112: Madvi daje Meher drugi sari i pita je da dovede Išana sutra. Neće nikome reći, samo želi da ga upozna. Meher se složi. Abeer joj namjesti sari i govori da je to zadnja šansa, neka spriječi vjeridbu. Akšat i Abeer se prepiru i tuku. Meher je ljuta i govori Abeeru da ga ne voli, a Akšatu da se neće udati za njega. Ode. Akšat ode za njom i izvinjava joj se. Meher spremi Išana da upozna Madvi. Akšat se buni, Meher mu odbrusi i ode. Abeer načuje razgovor Madvi i Meher. Meher je sa Išanom u parku. Madvi dolazi, grli ga. Abeer je prati i začudjen je. Meher ga vidi, Madvi ostane da priča sa njim. On je zakune i ona prizna da je Išan njegov sin. Meher mu nije rekla jer je ostavii. Abeer je šokiran. Ona mu govori da Išan ne zna ništa, moraju da ćute. Brine se šta će Abeer uraditi.
Najava: Abeer govori Saši da ima sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *