Badtameez Dil - 113. i 114. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 113. i 114. epizoda!

By  | 

113: Meher pakuje stvari. Govori Suman da je Abeer saznao vjerovatno. Mora odvesti Išana. Akšat dolazi i ona i njemu saopšti. Stiže i Abeer i govori da niko neće ići. Išan grli Meher. Abeer je emotivan vidjevši ga. Pita Suman da ga odvede da priča sa Meher. Raspravljaju se. Ona govori da mu je sve pruzila, a on ništa. To je njen sin. Abeer govori da nije imao ni priliku. Akšat govori da je to njegov sin. Abeer ih upozori da ne mogu držati oca podalje od sina.
Ode da priča sa Sašom. Kaže joj za sina, pa ako i dalje želi da se uda..Saša plače, govori kako je sada otac i kako se ne usuđuje da mu to uradi. Plače i poželi mu sreću. Grle se.
Meher se budi i nema Išana. Traže ga svi i nađu poruku od Abeera da ga je on odveo. Paniče svi. Zovu sve poznate, niko ne zna gdje su.

114: Suman govori Meher da ne brine, dijete je sa ocem. Abeer igra igru sa Išanom. Želi da sin bude isti on. Obuče ga kao on, stavi mu počiva i pjevaju pjesmu Abeerovu. Zatim ga upozna sa nekom curicom iz parka i igraju se. Pošalje Meher video kako pjevaju. Išan i Abeer postanu prijatelji. Pošalje poruku Meher da će biti 8 sati bez sina. Prođe 8 sati i Abeer napiše Meher da dolaze. Išan dolazi, grli Meher. Aberr mu pokloni gitaru. Zatim Išan pjeva Abeerovu pjesmu. Svi su iznervirani. Mali ode, Meher i Abeer se opet raspravljaju. On joj jr uzeo sina samo na 8 sati, a ona njemu 8 godina.
Najava: Meher pita Abeer gdje je bio kada ga je sin trebao. Ona je tu bila. On nema prava na njega.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno