Badtameez Dil - 115. i 116. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 115. i 116. epizoda!

By  | 

115: Abeer pita kako ga može držati podalje od njegovog sina. Meher govori da on nije otac, ona je brinula o njemu, on sada nema prava na njega. Abeer govori da sada neće ćutati. Sutra, Suman govori Meher da je Abeer otac djeteta, kako ga može spriječiti? Ona je optuži da je na njegovoj strani. Abeer se preseli u kuću do njih i stalno dolazi. Govori da će reći Išanu. Meher zabrani Išanu da priča sa Abeerom, ali mali je ne posluša. Abeer smisli plan da pridobije svog sina. Ode u istu teretanu gdje su Akšat i Išan i takmiči se sa Akšatom. Akšat pobjedi. Kasnije, Abeer poželi Išanu laku noć, nazove ga malom zvijezdom.

116: Akšat kaže Išanu da ne priča više sa Abeerom jer on želi da rastavi njegovog tatu i mamu. Meher je šokirana, Išan obeća i ode.
Abeer uveče zove Meher i govori da ga boli noga. Ona se pravi da je ne dotiče, ali ipak dođe. Pomaže mu. Akšat vidi da je nema u sobi. Vidi jr kako masira i brine o Abeeru. Kasnije se svađaju, Suman kaže Abeeru. Sutra, Abeer hoće da priča sa Išanom, ali ga on ignoriše. Govori da mu tata ne da. Abeer mu da poklon, mali se obraduje, ali vidi Akšata pa se pravi da kulira.
Kuber saznaje za Išana i govori da se sve promijenilo, želi opet Meher za snahu. Biće srećna porodica. Rati misli o osveti. Abeer je u školi i vidi kako stariji maltretiraju Išana. On zove Akšata koji ga ne razumije. Abeer ga zagrli, mali plače.
Najava: Abeer govori Išanu da je svijet loš. Ako se uplaši, ljudi neće odustati. Strah je bolest, neka uzvrati. Išan odluči da udari tog momka i zagrli Abeera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site