Badtameez Dil - 117. i 118. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 117. i 118. epizoda!

By  | 

117: Abeer tiješi Išana. Išan govori da je uplašen. Abeer mu govori da je svijet loš, ali ne treba se plašiti. Neka uzvrati, neka se bori. Kasnije, Išan uzvrati tom dječaku. Dođe i Meher. Ona i Akšat grde Išana zbog tuče. Sutra, Abeer i Išan pričaju. On ga pita da li zna išta o pravom ocu. Išan govori da ga mrzi, on je loš. Abeer mu kaže da pita mamu da mu pokaže sliku oca. On to uradi, Meher je šokirana, kao i Suman.

118: Abeer govori da pokaže sliku, ima pravo da zna. Meher se buni. Prepiru se, Akšat nacrta majmuna i veli da je to. Abeer govori da ne treba slika njega, već pravog oca. Ode. Kuber želi da unaprijedi Meher i da se pomire. Rati se buni i ucijenjuje ga. Meher dolazi kod Abeera, romantični su. Ona dobije poruku da je dobila unapređenje. Ode ljutito i govori da ne prihvata, sad je kao prihvata jer ima unuka. Ali ona nije zaboravila ništa. Abeer dolazi kod Meher da uči Išana muzici. Akšat se ljuti.
Najava: Išan pita Meher zašto ga Abeer mnogo voli. Meher ga pita da ne razmišlja mnogo. On traži da vidi pravog oca. Akšat govori da je on rasplakao njegovu mamu i ostavio je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *