Badtameez Dil - 117. i 118. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 117. i 118. epizoda!

By  | 

117: Abeer tiješi Išana. Išan govori da je uplašen. Abeer mu govori da je svijet loš, ali ne treba se plašiti. Neka uzvrati, neka se bori. Kasnije, Išan uzvrati tom dječaku. Dođe i Meher. Ona i Akšat grde Išana zbog tuče. Sutra, Abeer i Išan pričaju. On ga pita da li zna išta o pravom ocu. Išan govori da ga mrzi, on je loš. Abeer mu kaže da pita mamu da mu pokaže sliku oca. On to uradi, Meher je šokirana, kao i Suman.

118: Abeer govori da pokaže sliku, ima pravo da zna. Meher se buni. Prepiru se, Akšat nacrta majmuna i veli da je to. Abeer govori da ne treba slika njega, već pravog oca. Ode. Kuber želi da unaprijedi Meher i da se pomire. Rati se buni i ucijenjuje ga. Meher dolazi kod Abeera, romantični su. Ona dobije poruku da je dobila unapređenje. Ode ljutito i govori da ne prihvata, sad je kao prihvata jer ima unuka. Ali ona nije zaboravila ništa. Abeer dolazi kod Meher da uči Išana muzici. Akšat se ljuti.
Najava: Išan pita Meher zašto ga Abeer mnogo voli. Meher ga pita da ne razmišlja mnogo. On traži da vidi pravog oca. Akšat govori da je on rasplakao njegovu mamu i ostavio je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno