Badtameez Dil - 119. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 119. epizoda!

By  | 

Akšat i Abeer se počnu tući. Išan ih pita da prestanu. Da li ga obojica vole? Oni potvrde. Išan govori da mora saznati koji ga više voli. Abeer će mu držati jednu ruku, a Akšat drugu. Svi su šokirani. Onaj koji ga više povuče, voli ga više. Akšat se složi, Meher govori da je on dijete, je li normalan. Akšat pita Aberra da se složi. Išan govori Meher da mu neće ništa biti. Prisjeti se priče koju mu je rekla učiteljica da ponekad onaj koji više voli mora da pusti ruku. Njih dvojica ga počnu vući, Išan osjeti bol i Abeer ga pusti. Akšat upita da li sada zna ko ga više voli. Išan potvrdi, pomisli kako ga Abeer voli više, ali zašto? Abeer ode tužan.
Išan traži od Meher da vidi sliku svog oca. Ispriča joj za trik koji je uradio. Pita zašto ga Abeer voli više, zašto se promijenio prema njemu?
Akšat dođe i naruži ga. Mali uzme gitaru, on mu slomi. Prebacuje mu što je zavolio Abeera. Meher mu skrene pažnju na ponašanje, ogurnuće Išana od sebe tako. Išan ode kod Abeera, požali mu se i pita može li kod njega kući.
Najava: Abeer govori Meher da je on Išanov otac i da mu želi sve najbolje. Zato ga vodi svojoj kući.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno