Badtameez Dil - 14. ep. - Abeer priča o noći kad se Meher napila njegovom krivicom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 14. ep. – Abeer priča o noći kad se Meher napila njegovom krivicom!

By  | 

Abeer je u svojoj emisiji kada Meher ulazi i govori da mora pričati sa njim. Svi odu. Meher zatvori vrata i govori Abeeru da ne može da iznosi takve lične detalje. Neka se ne usudi reći šta je bilo te noći. Abeer veli da niko ne zna da je to njihova priča, samo oni. Meher veli da njena cijela porodica gleda taj šou. Abeer veli da ga oni i dalje vole. Ali reći će kako se najbolja studentica zanijela, kako su zajedno proveli noć u toj sobi. Sjeća li se kako je on bio ponižen pred ocem? Tako će i ona pred svojoj porodicom.
Na oproštajnoj zabavi na koledžu, Abeer pleše sa Sašom. Meher pije piće i osjeća se loše. Sneha pita šta se dešava. Meher veli da je glava boli, izaći će malo na svjež vazduh. Sneha kaže da je pozove ako zatreba. Meher ode. Abeer primjeti da je nema i pita Nisara. Meher pijana počne da se ponaša kao luda, luta sama hostelom i smije se. Legne na plažu. Sneha vidi da se ona još nij vratila i shvati da je pila alkohol. Meher se glupira. Nisar pita Abeera šta je uradio, nema je nigdje. Abeer se brine, nije htio da je uvali u neki problem. NJih dvojica odu tražiti Meher. Ugledaju je kako ide prema hostelu. Abeer shvata da je to muški i požuri za njom. Meher uđe pored čuvara, on je zauzet. Ali kada dođu Abeer i Nisar, on ih zaustavi. Abeer ga potkupi i oni uđu, ali su izgubili Meher. Meher ulazi kroz otvorena vrata. Abeer dolazi tu i vidi je kako pleše. Oni je pokušaju smiriti, ali ona nastavlja.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno