Badtameez Dil - 17. ep. - Nova rasprava Meher i Abeera!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 17. ep. – Nova rasprava Meher i Abeera!

By  | 

Abeer otvori vrata i ugleda Meherinu tetku i nasmije se. Veli da je pogrešan trenutak i to ne samo njen već i njegov. Tetka pita šta Abeer radi tu. Suman veli da je bio u prolazi i bilo mu loše pa je svratio. Abeer govori da ne može da čeka dorukačak, ide on. Meher veli da je bio pijan, Abeer doda da je mogla zvati njegove, ali ne, ona ga je dovela u svoju sobu. Meherina tetka pita zar je bio u njenoj sobi. Abeer potvrdi, čak je prao i zube njenom četkicom. Tetka mu kaže da ode. Potom kaže Meher da 8 godina taj momak nije dolazio i sada je već 2 puta u roku od 15 dana i to u njenoj sobi. Neka razmisli zašto.
Abeer masira glavu u kancelariji. Meher dolazi, stižu u prostoriju da gledaju Nisarovu epizodu. Svi mu aplaudiraju. Nisar se zahvali Meher jer je vjerovala u njega. Sani veli da je vrijeme za zabavu, Nisar bira lokaciju. Rati se ponudi da pomogne Nisaru. Madhusudhan se vratio i veli da je dupli povod za slavlje, on se vratio sa odmora. Meher pita ko je ovo, Abeer pita sviđa li joj e, to je Sanijev zet. Meher mu kaže da se drži podalje i ode. Madvi dolazi i čeka Abeera. Pročita Meherino ime i pita da li je to njena kancelarija. Vidi je kako priča sa Rati. Meher je vidi i nasmije se, priđe i uzme blagoslov. Pozove je u kancelariju što ona na lijep način odbije. Meher je oslovi sa “mama” i veli da su se vidjele nakon 8 godina. Ona pristane. Meher je zagrli, Madvi veli da joj je drago da je tako oslovila.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno