Badtameez Dil - 19. ep. - Abeer pobjedi Meher i osvoji ples sa njom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 19. ep. – Abeer pobjedi Meher i osvoji ples sa njom!

By  | 

Meher cilja u metu i pogađa. Pobjedi Sanija koji izazove Nisara da pobjedi Meher. On se nećka, Rati i ostali ga nagovaraju i Nisar takođe izgubi od Meher. Sani pita da li postoji neko ko može da je pobjedi i pozove Abeera. Meher se buni, Abeer je podbada da je prepala. Svi je nagovaraju i ona pristaje nevoljno. Međutim prepiru se ko će prvi da gađa. Lavli predloži da se gledaju i ko prvi trepne, taj gubi potez. Oni se gledaju dok im ostali aplaudiraju. Nisar ode i pomogne Rati oko stolice. Izvini se što nije pobjedio. Uvijek je sanjao da ima svoj šou..Ali nebitno, hajde da se vrate na zabavu. Ona veli da je bolje da ne idu zajedno, počeće i za njih pričati kao za Meher i Abeera. Nisar je šokiran što ljudi misle da su oni u vezi. Pozove Abeera i prepadne ga tako da Abeer izgubi u takmičenju. Odvoje se sa strana i Nisar mu saopšti šta je saznao. Abeer se smije, veli daje interesantno. Nisar govori da nije, niko ne zna njihovu prošlost. Abeer veli da znači oni misle da je Meher zaljubljena u njega. Nisar mu govori da prestane, ona je cura, neka joj ne stvara neugodne situacije. Da li shvata? Abeer kaže da se relaksira i ode.
Počinje igra izmweđu Meher i Abeera. Abeer je pita da li je zaboravila dane koledža. Ona pogađa metu, svi je hvale. Abeer promaši i pije čašu piva. Šapne joj na uvo da je to za njegovu bivšu ženu. Sani govori Abeeru da se trgne. Abeer pita šta dobija on ako pobjedi, želi ples sa šeficom. Meher ga ljutito pogleda, Abeer doda da je to u slučaju da ona izgubi, a ona to nikada ne radi. Sani je nagovara i ona pristane. Igra opet počinje. Abeer je ometa i ona promaši. Abeer se smije, ona krene piti pivo, on je provocira i ona je eksira. Abeer opet gađa i pogodi dok Meher promaši zbog njega. Abeeer je pobjedio opet i ona opet pije piće. Abeer pobjedi u igri i govori da je vrijeme za ples. Počnu da plešu, on prilično grubo pleše sa njom. Meher govori da je plesala, izazov je gotov.
Najava: Abeer pleše sa Meher i povuče je i haljine joj se pocijepa na leđima. Abeer ugleda tetovažu sa svojim imenom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno