Badtameez Dil – 21. ep. – Abir ucenjuje Meher!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 21. ep. – Abir ucenjuje Meher!

By  | 


Badtameez Dil – 21. ep. – Abir ucenjuje Meher!
Jawahar donese tortu Meher. Ona gleda tortu i čudi se. Tu su i Abir i Nisar. Sani takođe dolazi i pita Nisara i Abira zašto su oboje povređeni i ko je naručio tortu. Nisar kaže kako se potukao sa nekom pijandurom ali da taj neće ponoviti to. Abir veli da se i njemu isto to desilo. Abir potom objavi da je torta za šeficu i njen jučerašnji ples sa njim, znak pažnje. On je pita može li je uzeti za ruku da iseče tortu. Daje joj nož. Meher seče tortu. Abir uzme parče i pruži joj ga da zagrize, ali Meher uzme parče iz njegove ruke i tek onda zagrize. Hladno ga gleda.
Rati odnese malo torte Nisaru i pita ga da li je dobro. Videla ga je kako se tuče sa Abirom. Nisar malo povisi ton na nju, ali se ubrzo izvini i zahvali joj na torti. Rati veli da je u redu i ode.
Abir objavi da ga je Lavli pozvala na neki važan događaj i da mu treba devojka da ide sa njim. Sve devojke polete ka njemu i mole ga da pođu sa njim. Abir veli da je već izabrao devojku i pita Meher da li bi ona pošla sa njim. Meher odbije rekavši da je jako zauzeta. Abir je ubeđuje, kao, to je dobro za njihovu televiziju. Niši signalizira Saniju da ubedi Meher. Sani kaže da je rešio da Meher i Abir idu zajedno na taj događaj, to će pokazati svetu da nema mestu tračevima oko neslaganja zbog tajminga. Meher i dalje ne pristaje i odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno