Badtameez Dil - 23. ep. - Abeer spasi Meher!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 23. ep. – Abeer spasi Meher!

By  | 

Abeer prilazi Meher i govori joj da se nasmije, pa ipak je on primio nagradu, a i kamere su tu. Meher se nasmije, a on veli da joj je poklonio tako lijepu haljinu, šteta što je nije obukla. Ali nema veze, sledeći put će. Danas je razultat 1:0 za njega. Signalizira joj da uhvati njegovu ruku zbog kamera i ona to učini i hoda sa njim crvenim tepihom. Njena haljina se zaglavi, on klekne i pomogne joj. Ona se prisjeti kako je tako na koljenina zaprosio. Abeer je oslovi i kaže da može sada krenuti. Ona mu pusti ruku i ode sama. Meherin otac dolazi u njenu kuću, pijan je i traži od sestre da mu pokloni zemlju u Bopalu. Ona mu govori da je njihov otac to podijelio na dva jednaka dijela, on je svoj već prodao. On odlazi govoreći da će pričati sa Meher.
Na zabavi, vrijeme je da Abeer primi nagradu na bini. On zamoli da to bude od njegove nadređene Meher. Sani govori Meher da ide, ovo će samo pokrenuti tračeve o njima. Meher ode na binu i uruči mu nagradu. Abeer se smije i zagrli je. Šapne da je doveo jer je lijep osjećaj primiti nagradu od žene, makar i bivše. Vrijeme je da Abeer otpjeva pjesmu i on insistira da Meher sjedi tu. On pjeva i ide oko nje, ona ga sječe pogledom. Kada završi pjesmu, on krene sa ružom ka njoj. Meher je šokirana, Abeer se nasmije i da ružu Nishi. Meher ode ljutita, Sani ga grdi.
Meher ide ka bazenu, Abeer je zaustavi i pita što je ljuta, pa dao je cvijeće gđi Nishi, ali neka odraste i ne ljuti se oko gluposti. Ona veli da je došla zbog Sanija. On govori da je gladan, a njegova majka zna reći da kada ljudi jedu iz istog tanjira ljubav između njih raste. Meher mu odbrusi da je ne dodiruje i neka ne misli da je došla zbog njega. Abeer veli da bude pažljiva, korak unazad i pašće u njegovu zamku ljubavi. Meher zakorači unazad i upadne u bazen. Abeer je spasi i ponese u rukama, ljutito joj govori da kad ne zna da pliva zašto ide ka bazenu. Ona je uganula nogu. Ostali ih fotografišu zajedno.
Najava: Čuvar zatvori Meher i Abeera u prostoriji. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site