Badtameez Dil - 24. ep. - Abeer i Meher ostaju zaglavljeni cijelu noć!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 24. ep. – Abeer i Meher ostaju zaglavljeni cijelu noć!

By  | 

Meher shvata da ih svi slikaju. Sani i Nishi dolaze i upitaju da li je dobro. On se ponudi da je odveze kući, ali Meher veli da će sama i ljutito pogleda u Abeera. Ode dok je stopalo još boli i pokuša da zaustavi taksi, ali vozač je pijan i odbije da je poveze. Ona hoda sama, Abeer se zaustavi i ponudi joj prevoz, ona odbija. On joj kaže da sjedne i prestane se nezrelo ponašati. Ona i dalje odbija te je on podigne u naručje i sjedne u auto. On zaključa vrata da ne može da izađe. Potom joj kaže da ućuti, radi ovo jer poštuje njenu majku i ne želi da joj kćerka ostane sa jednim stopalom. Suman i tetka čekaju Meher. Zabrinute su i ne znaju koga da kontaktiraju. Meher shvata da joj telefon ne radi. Abeer shvata da mu nestaje goriva, a nema novca kod sebe već mora podići sa bankomata. Meher veli da postoji i plaćanje karticom no Abeer odbrusi da na toj pumpi prihvataju samo novac. Meherina majka nazove Abeerovu i pred tetkom glumi kao da se nisu dugo čule. Pita za Abeerov broj i ona je obavijesti da će Abeer dovesti Meher. Suman kaže tetki da idu spavati, na sigurnom je.
Abeer izađe, Meher izađe kroz njegova vrata i zaključa sva vrata od auta. Počne i kiša padati. Oni se sklone u prostoriju kod bankomata, ali on ne radi. Oni nisu vidjeli tablu na kojoj piše da ne radi i čuvar ih zatvori tu. Oni dozivaju pomoć. Nađu telefon i pozovu centralu, Shipra govori da je žalba zavedena i treba 48h da preuzmu akciju. Meher govori da moraju odmah izaći. Abeer veli da im donese hrane i pića.
Abeer ugleda kako se voda puni u bankomatu i počne da paniči kako će poplaviti tu. Meher ga smiruje, klaustrofobičan je. On govori da će za 48 sati biti katastrofa. Paniči. Meher misli kako će mu se stanje pogoršati i da mora nešto da preduzme. Odluči da mu skrene pažnju i govori da mu je pjesma jako dosadna. Više voliu njegove prošle pjesme sa koledža. Uzme mu telefon, on se ljuti kako se usuđuje. Ona veli isto kao što je on nju zaključao. Doda da je postao jako dosadan, stari Abeer bi je pozvao da pleše, a ovaj novi..Abeer je povuče ka sebi.
Najava: Meher govori tetki da je taj posao njena pobjeda prema Abeeru, on je napustio i njegov otac je potpisao ček, ali sada će ona da potpiše ček za Abeera.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site