Badtameez Dil - 25. ep. - Meher ispriča tetki da je živjela sa Abeerom za vrijeme koledža!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 25. ep. – Meher ispriča tetki da je živjela sa Abeerom, Sašom i Nisarom za vrijeme koledža!

By  | 

Abeer povuče Meher i plešu, potpuno zaboravi na vodu. Napolju zagrmi i Meher ga od straha zagrli. On veli da i dalje ima šarm, Meher potvrdi, neka vidi sada vodu i shvati da je to samo strah. Meher shvati da mogu izaći iz prostorije i Abeer otvori mašinu i izađu. Sklone se ispod drveta jer pada kiša. Prebacuju jedno drugom da bi trebali reći hvala i Meher zaspi, Abeer takođe zatvori oči. Naslone se jedno na drugo.
Sutradan se bude, Abeer pita da li je boli noga. Ona veli da je bolje. Čuvar ih spasi i Meher stiže kući. Tetka je zapitkuje gdje je više, brinula je. Meher ode da se umije pa će joj pričati. Tetka u novinama ugleda sliku Abeera i Meher i naslov da on ima novu ljubav, svoju šeficu. Meher se vrati i tetka je napadne, znala je da ne treba da radi tamo, sve je njena krivica. Meherina majka brani Meher koja se prisjeća prošle noći i plače.
Abeer ugleda naslov u novinama i iznerviran je. Otac ga provocira da bi trebao izgleda novi ček da piše. Abeer se hvali kako je on u novinama.
Meher pita tetku da popričaju i ispriča joj da je prije vjenčanja živjela sa Abeerom, Sašom, Nisarom i Snehom. Izvini se što je krila, ali je Abeer ucijenio da će da ispriča u emisiji. Tetka govori da je to prošlost, ali juče, te novine..Zašto je otišla u tu kompaniju? Meher govori da pobjedi Abeera, bila je slomljena kada je ostavio, ali je znala da ne želi da vodi život svoje majke, da Abeer donosi odluke za nju. Željela je nešto da uradi, nastavila je i kad je dobila poslovnu ponudu prihvatila. Želi da pokaže Abeeru da može bez njega, njegov otac je potpisao ček, a ovaj mjesec će ona Abeeru da potpiše ček. Tako bi i njena majka trebala prema ocu. Sreća pa ima njih dvije u životu, grli ih i plače.
Najava: Meher je na poslu i govori da su zadnjih nekoliko dana Abeer i ona glavna tema tračeva po gradu, a i na poslu. Pa tako..istina je da su Abeer i ona bili zaljubljeni i vjenčani, ali su se razveli prije 8 godina.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site