Badtameez Dil - 27. epizoda- Abeerov otac i Meherin otac se posvađaju!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 27. epizoda- Abeerov otac i Meherin otac se posvađaju!

By  | 

Nisar dolazi kod Meher i govori da je uz nju. Meher kaže da zna. Meherin otac govori Abeerovom da mu zaposli sina iz drugog braka. Sani je napet i nada se da Meher neće napustiti posao. Abeerov otac kaže Meherinom da je tako besraman, na kraju pozove obezbjeđenje. Meher kaže Rati da okupi sve u sali, svi misle da ona planira dati ostavku. Abeer svira bubnjeve, Rati ga zove i obavijesti o sastanku. Svi dođu sem Nisara i Abeera. Meher govori da ne planira napustiti posao i da krenu sa radom. Sani govori da Nisar nema Abeerov šarm, Rati se naljuti i prospe čaj po njemu kao slučajno i ode. Abeer dolazi i otkrije da je njegov šou i priča o njemu i Meher. Meher i on dobiju poziv iz policijske stranice u vezi svađe i oboje požure tamo. Stižu i tetka se ljuti što su došli zajedno. U stanici se njihovi očevi i dalje svađaju i optužuju.
Najava: Tetka govori da taj otac i sin stalno stvaraju nevolje. Abeer pita šta je sa njenim bratom. Meher mu govori da ne prelazi granicu. Na televiziji su vijesti u vezi Abeera i Meher, izgleda da stari ljubavnici obnavljaju svoju romansu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site