Badtameez Dil - 28. ep. - Abeer pred novinarima kaže da je Meher njegova bivša žena!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 28. epizoda- Abeer pred novinarima kaže da je Meher njegova bivša žena!

By  | 

Meherin otac govori da mu je kćerka tu, neka kaže svom svekru ili šta joj je već. Kuber (Abeerov otac) govori da je on došao u njegovu kuću da traži novac i kada je odbio, ovaj je sve ovo izveo. Njen otac negira, htio ga je ubiti. Meher upita zašto je išao zaista. Kuber veli da je tražio posao za svog sina iz drugog braka. Abeer smiruje oca koji govori da zna da je došao po novac, to on i njegova porodica dobro znaju. Tetka ga upozori da misli na svoje riječi. Zaprijeti da će poslati i njega i sina u zatvor. Abeer joj kaže da pogleda svog brata koji uvijek dolazi da moli za novac. Meher mu kaže da ne prelazi granice. Na tv su vijesti o romansi između Meher i Abeera. Ona ga optuži da je i za to on kriv. Abeerov otac joj zaprijeti da završi tu igru ili će biti gadnih posljedica. Meher veli da mu neće odgovoriti zbog njegovih godina, neka se prvo pobrine za sina. Kuber ljutito gleda Abeera dok se Meherin otac zadovoljni smije. Rati pohvali Nisara, kaže mu da on može biti najbolji samo da vjeruje u sebe. On joj se zahvali i pozove je na kafu. Druga žena Meherinog oca Sudha se žali Suman. Ona je smiruje. Stiže tetka sa ocem. Sudha i on se grle. On se žali kako je morao ići jer mu sestra nije dala zemlju. Tetka govori da je to za Tunno (Meherinog brata), a on pita zašto nije i za njegovog drugog sina. Tetka mu kaže da se srami. On joj govori da ona nema nikoga, živi sa njegovom porodicom. Odu. Tetka se osjeća loše zbog njegovih riječi. Suman govori da to nije istina, sa njima je jer je oni svi vole. Sutra, Abeer pred novinarima kaže da mu je Meher bivša žena. Ž
Najava: Meher naruči sladoled, Abeer kaže da će i on. Meher dok odlazi sudari se sa nekim momcima. Ona se izvini, ali oni pokušaju da je dodiruju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site