Badtameez Dil - 29. ep. - Abeer izjavi javno da voli Meher, igra novu igru!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 29. ep. – Abeer izjavi javno da voli Meher, igra novu igru!

By  | 

Novinari pitaju Abeera za detalje. On veli da su imali neke nesporazume i u roku od 6 mjeseci su se razveli. Meher sluša i ljuta je. Abeer nastavlja da je njegova bivša žena pred njim i sigurno nije svejedno ni njemu ni njoj, ali da razjasne da se ništa ne dešava između njih. Novinari pitaju zašto je onda spasio, to pokazuje zabrinutost. On veli da logično brine za nju, ali nisu ni u kakvoj vezi. Uvijek je podržavao, a jednog dana je pitala da se razvedu i šta da radi, morao je pristati jer joj nikada nije znao reći “ne”. Vjeruje da su parovi predodređeni jedni za druge i taj jedan komad papira ne može da ih rastavi, istina je da je još uvijek voli i da će je voljeti dok diše. To je sve. Odlazi, novinari idu za Meher, Abeer ih zamoli da je ne povređuju, ne može da je vidi u bolu. Meher ode do njega i upitno ponovi da je i dalje voli. On veli da je morao naći novi način. Meher mu daje maramicu i veli da obriše svoju glumu, treba nazvati novinari i pokazati im ko je pravi Abeer. Ode.
Abeer priča u svojoj emisiji kako pati u ljubavi, da i dalje voli tu djevojku. Djevojke se sažale, govore da bi voljele da to Meher shvati. Rati ode do Meher i govori da je Abeer i dalje voli. Meher joj kaže da radi svoj posao. Abeerova i Meherina majka se nađu u hramu i pričaju.
Rati i Nisar pričaju, on joj kaže da se ne miješa između Meher i Abeera. Ona veli da mu je donijela ručak, naporno radi, a zna da nema niko njegov tu. On veli da je to baš lijepo od nje.
Abeer dolazi kod Meher u kancelariju i veli da je gladan, uzima njen ručak. Pita da li je to mama pravila, ona (Meher) ne pravi tako dobro. Meherina majka nazove Meher, Abeer je pozdravi. Ona govori da je Tunno donio dobre ocijene i da ponese sladoled kad dođe kući. Meher prekine i ode po sladoled. Abeer je prati i kaže da i njemu uzme. Veli da voli njenu naviku da posle jela jede slatko. Meher ga pokuša ignorisati i sudari e sa nekim momcima. Izvini se, kupiće im drugo. Oni odbiju izvinjenje, šta misli, da su prosjaci. Meher veli da se izvinila. Oni pokušaju da je dodirnu, Abeer dolazi i udari ih.
Najava: Meher i Abeer bježe od tih momaka, Meher se zaglavi na pokretnim stepenicama.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site