Badtameez Dil - 30. ep. - Abeer i Meher pobjegnu i spase se!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 30. ep. – Abeer i Meher pobjegnu i spase se!

By  | 

Abeer udari momke koji pokušaju dirnuti Meher i zaštiti je. Kuber pogleda vijesti gdje Meherin otac govori da mu je on oštetio auto i da on želi da se bori protiv bahatosti bogatih ljudi. Abeer se bori i uhvati Meher za ruku, bježe. Idu pokretnim stepenciama koje idu u suprotnom smjeru, Abeer pobjegne, ali Meher se zaglavi. Abeer se vrati i spasi je. Kuber i Šam pričaju preko videa, ovaj obeća da će mu zaposliti sina, ovaj pristaje na sve čak i da se polije hladnom vodom. Kuber prekine i kaže advokatu da objavi taj video da svi vide Šamovo pravo lice. Meher zavije ranu Abeeru. Stiže kući. Njihove majke su zabrinute kako za njih, tako i za onog drugog. Meher se prishjeti koledža, Abeer svira gitaru, a ona uči. Raspravljaju se. Ona mu objasni kako njena majka i tetka finansiraju i da ne želi da ih razočara. Plače. Abeeru je krivo i ostavi gitaru. Abeer je u sadašnjosti u sobi, zove ga Meher, on se smije.
Najava: Abeer i Meher stižu na posao. Nisar pita šta se desilo juče, da li se tukao sa nekim. Abeer potvrdi, ali što. Nisar veli da su oni braća lokalnog kriminalca i on je u Sanijevoj kancelariji.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site