Badtameez Dil -32. ep. - Abeer se privremeno doseli u Meherinu kuću!

Badtameez Dil

Badtameez Dil -32. ep. – Abeer se privremeno doseli u Meherinu kuću!

By  | 

Abeer odbija da se sakrije, Meher govori da će to pomoći i njemu i njima. On se složi i krene. Ona ga pita gdje će, on veli gdje god nađe kartu. Suman i Tunno vide Shamom video, tetka takođe. Smiju se. Madhvi pita Abeera gdje će i zašto se tukao. On veli da je sve zbog Meher. Ona mi govori da javi ocu, on veli da ide u Dubai nekoliko dana, sve je ok. Ali zna da će ona tražiti od oca da riješi situaciju čim on ode. Ona ga grli. Abeer ode. Madhvi zove Kubera, ali on je zauzet. Nisar i Abeer su u autu, Nisar zove Kubera i govori da je Abeer u nevolji, on veli da je on sam problem i ne može mu pomoći. Abeer se izvini Nisaru zbog gitare, veli da je Meher kriva. Nisar govori da je i ona u opasnosti. Abeer traži da se okrene i vrati nazad.
Abeer dolazi kod Meher i odluči da ostane u njenoj kući. Ona se buni, ali njen brat i majka insistiraju. Ona se na kraju složi. Madvi je ljuta na Kubera šti nije pomogao sinu, ispriča mu šta se desilo. Kuber ga zove ns telefon, Abeer ne može da se javi i kaže Suman da se javi. Ona se javi i predstavi, Kuber je šokiran, pita šta će Abeerov telefon tu. Najava: Abeer govori da je prije nekoliko godina sve bilo u pravilima i zato se zaljubila u njega. Ona je ljuta.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site