Badtameez Dil - 33. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 33. epizoda!

By  | 

Kuber se naljuti i prekine. Kaže Madvi da je glupača, sin joj je kod bivše žene, nemoj slučajno da ga je opet zamarala da mu nešto pomaže. Abeer i Meher se stalno provociraju i raspravljaju. Nisar je tužan zbog gitare, Rati je uz njega. On plače i govori da je imao gitaru još od fakulteta. Ona ga tiješi, on joj se zahvali.
Abeerova majka dolazi kod njih u kuću. Svi odu i ostave nju i Abeera. Ona je ljuta i pita zašto muči Meher umjesto da se zaštiti. On joj objasni da je i došao zbog Meher, da je zaštiti jer bi tata za njega sredio, ali ko bi nju zaštitio? I neka ne kaže Meher. Madvi je u suzama, ponosna je na njega. Pinki je kod Kubera koji mu na fin način stavi do znanja da je jači. Pinki i banditi odu i on im govori da je Kubeerova žena slabija i da se sa njom mogu dogovoriti. Abeer je u Meherinoj sobi, raspravljaju se ponovo. Iz kutije ispadne ram za sliku, on pita šta je tu, ali prazan je. Meher lakne, on je zeza da li je njegova slika tu. Ona ga izbaci iz sobe.
Najava: Tetka pita šta Abeer radi tu, jeste spasio Meher, ali šta radi tu. Meher govori da je pokušala da ubjedi majku. Tetka veli da će on i sada da naruši nekoliko odnosa i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *