Badtameez Dil - 47. i 48. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 47. i 48. epizoda!

By  | 

47: Abeer dolazi do Suman i govori zašto je pomogao Tunno. Sa druge strane, Šam i Tillo su zadovoljni jer je Tunno izgubio novac. Suman govori Abeeru da nije dobro postupio, Tunno je mlad za to. Abeer se izvini. Šam nagovori Tillu da ubjedi Tunno da nabavi Meherin potpis na praznom papiru. Misli kako će dobiti onu zemlju što tetka nije dala. Madvi dolazi kod Meher, Suman veli da ima dosta posla i Meher i Abeer se prepiru ko će pomoći i na kraju će oboje. Šam je kod Kubera i ispriča mu plan. On govori da će mu platiti kad Abeer ode iz te kiće. Suman i Madvi pokušavaju da spoje Abeera i Meher. Meher je u kuhinji i nalazi karticu izvinjenja od Abeera i on od nje. Abeer dolazi u kuhinju i započne priču sa njom. Njihove majke oosmatraju. Nadaju se da će riješiti sve i pomiriti se. Najava: Abeer govori tetki da će joj nedostajati kad ode, ona govori da neće i da napusti ovaj svijet. Madvi to čuje i pita je što toliko mrzi njenog sina.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *