Badtameez Dil - 51. i 52. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 51. i 52. epizoda- Abeer obeća Tunno da će mu pomoći!

By  | 

51: Sveštenik daje “prasad” Abeeru i Meher i govori da podijele svima. Madvi se izvini tetki i tetka njoj.
Kuber ošamari Šama, rizikovao je život njegovog sina. Ubiće ga ako to ikada više uradi. Tillo zove Tunno i kaže da zbavi potpis jer će zlatar prodati prsten. Meher ga pita za Abeerov novac, on govori da je na sigurnom, čuva za biznis. Ona potpiše papire bez da pogleda koji su, on joj odvuče pažnju. Tunno misli u sebi kako će joj zavezati raki jedino kada bude imao veliki poklon za nju.
Šam dolazi da zaveže raki sestri odnosno Meherinoj tetki.
Tunno i Tillo izgube sav novac od zemlje, on plače. Tunno bježi i plače, uništio je sve. Tillo zove Šama i govori da je ovaj pobjegao, može svašta uraditi. Ovaj mu naredi da ga nađe. Suman se oklizne sa obrednim tanjirom, Abeer joj pomogne. Ona govori da to nije dobar znak.

52: Suman govori da je zabrinuta za Tunno. Abeer govori da će nazvati njegove prijatelje koji mu kažu da je ovih dana Tunno stalno sa Tillu. Abeer veli da će ga potražiti. Tunno vidi poziv od Meher, telefon mu pada, skrhan je. Abeer ode kod Tillu i Šama, Tillu kaže da je izgubio na kockanju novac. Abeer mu kaže da zovne Tunno, Tunno se javi i kaže da će se ubiti, prokockao je sestrino povjerenje. Abeer ga pita gdje je. Tunno ostavi telefon i krene, Abeer čuje zvuk voza. Meher zove Tunno, policajac nađe telefon i kaže gdje je. Meher stiže tamo, Abeer i Šam takođe. Meher da policajcu broj da joj javi ako vidi Tunno. Abeer ga ugleda, ovaj bježi. Abeer ga stigne i ošamari, čuj želi da umre. Zar ne misli na njih? Zagrli ga. Tunno mu sve ispriča. Šam i Tillu tu odglume, Abeer odvede Tunno. Tunno zove Meher i kaže da dolazi kući. Abeer mu govori da će on sve srediti. Dođu kući i Tunno smisli priču. Izvini se, Meher ga zagrli i zaveže rakhi.
Najava: Tunno ispriča sve Suman, ona ga ošamari, neko ih vidi i obojr su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *