Badtameez Dil - 53. i 54. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 53. i 54. epizoda!

By  | 

53: Meher govori Abeeru da želi da..on govori da kaže hvala. Ona veli da je njemu problrm reći izvini, a njoj hvala. Uveče, Tunno ispriča sve Suman. Ona ga ošamari. On se izvini. Ugledaju Abeera. Abeer govori da će on sve ispraviti. Suman pita zar je znao. Neće on ništa, ona će. Abeer govori da Meher ne smije znati. Tunno govori da je naučio lekciju. Suman govori da ne može prihvatiti Abeerovu pomoć zbog Meher jer će izgubiti samopoštovanje. Suman prodaje nakit. Abeer insistira da pomogne, Meher neće nikada saznati. Abeer ode sa Nisarom da nabave novac, ne mogu pitati Sanija. Abeer se nalazi sa čovjekom koji ga pita da li je siguran. Abeer potvrdi i potpiše, čovjek mu prebaci novac na račun. Daje Nisaru zlato da čuva. Nisar ga pita što to eadj. Abeer govori da ne zna. Zove Tunno. Šam dolazi u kuću i priča o dešavanju. Suman ga izbaci. Abeer i Tunno dolaze. Abeer joj daje papire kuće. 

54: Suman je srećna kada vidi papire od kuće. Abeer je slaže da je rekao kako je ona rekla i da je taj bio njegov fan. Suman je srećna i ode. Abeer da Tunno Meherin prsten i kaže mu da ga vrati gdje je bio. Tunno govori da će mu vratiti sav novac. Abeer se složi, ali čineći dobro. Planira zabavu i zove Nisara koji je sa Rati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *