Badtameez Dil - 58. epizoda - Abeer se svađa sa ocem!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 58. epizoda – Abeer se svađa sa ocem!

By  | 

Abeer sa Taiji stiže do svoje kuće, ona ga pokuša zaustaviti, ali uzaludno. Abeer ulazi unutra. Kuber ga ugleda i veli da majka spava, da li da je budi? Abeer ga pita šta on zamišlja ko je on. Kuber ga upita da li je zaboravio, on mu je otac. Abeer ga pita kako se usuđuje da zove Meher i tetku kasno noću. Kuber veli da je prodao njegove dionice pa je morao. Abeer veli da su to njegove dionice. Kuber odbrusi da mu ih je on dao. Već je potrošio mnogo novca i vremena na Meher pa je morao da ga spasi. Izgleda da mu je Meher sve ispričala. Abeer govori da nije njegov problem šta mu je Meher, nema pravo da se miješa. Kuber veli da je dosta, neka ide spavati. Abeer nastavi da se Meher bori sa životom, ako joj se nešto desi, uništiće mu biznis. Neka se moli da se ništa neće desiti. Tetka pita doktora kako je Meher. Doktor govori da treba strpljenja, ništa ne može više da kaže. Abeer odlazi. Taiji pita Kubera zar ne zna da brine o sinu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *