Badtameez Dil - 59. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 59. epizoda!

By  | 

Abeer sjedne pokraj Meher. Prisjeća se kako je zaprosio ispred fakulteta. Ona mu je tada odgovorila da nisu jedno za drugo, neka je zaboravi i nastavi dalje. Abeer je zaustavi i govori da će pristati sigurno. Ona ode. Ide sjećanje na još jednu scenu kada je Abeer u Meherinoj kući ispred Suman i tetke i predstavi se kao Meherin kolega, pričao je sa Meher, ali se ona nije složila pa hoće njih da pita. Želi da im se zahvali na Meher, divna je zahvaljujući njima dvjema. Zna da Meher ima mnogo odgovornosti i on želi da ih dijeli sa njom. Želi da je oženi, voli je. Zaprosio je, ali ona je odbila. Zna da i ona njega voli, biće srećna sa njim. Klekne i obrati se Suman, da mu dozvoli, obeća da će brinuti o njoj. Ne može zamisliti život bez nje. Suman i tetka su zbunjene, Suman pristane, tetka se nasmije. Abeer uzme njihove blagoslove. Potom zaprosi Meher koja pristane. Nazad u sadašnjost, Abeer govori Meher da se probudi, neka priča sa njim nešto. Uhvati je za ruku, izvini se. Meher mu stisne ruku, diše ubrzano. Abeer paniči i zove doktore, Meher mu ne pušta ruku. Abeer paniči, neka je spasu. Doktor govori da ne mogu sada ništa reći, neka se udalji sada. Abeer odlazi od svih, Nisar ga doziva, ali uzalud. Abeer padne na koljena i ponavlja sebi da će ona biti dobro. Taiji i Kuber pričaju, on se nada da će ona umrijeti. Taiji potvrdi da će samo tada Abeer odustati od nje. Uništila ga je. Ne može da podnese tu porodicu, sjeća li se šta je bilo. Kuber potvrdi. Ide sjećanje: Abeer dolazi i govori da želi da oženi Meher. Kuber veli da umjesto da misli o budućnosti, on želi da oženi takvu djevojku. Abeer govori da zadrži sve, on ide od kuće, naći će novu za njega i Meher. Taiji govori da je on mlad, pa šta ako djevojka nije bogata, možda je dobra, sigurno čim je Abeer izabrao. Govori Abeeru da je pogrešno što nije prvo sa njima pričao. Ispituje o porodici. Abeer govori kako joj se otac opet oženio i njegova druga žena je iz Bopala. Taiji se prisjeti kada su u Bopalu usmrtili momka autom.
Najava: Suman i tetka dočekaju Taiji. Ona se okrene i govori da su ti ljudi uništili njenu kuću, neće dozvoliti da se to vjenčanje dogodi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *