Badtameez Dil - 60. i 61. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 60. i 61. epizoda!

By  | 

60: Abeer govori Taiji da je djevojka koju voli Meher i da je iz Bopala. Ona veli da pozovu njenu porodicu tu. Abeer ode. Sluškinja čisti Taijinu sobu i priča na telefon. Taiji je vidi i otpusti. Abeer priča sa Meher na telefon, govori da su spremni za nju. Meher govori da će majka i tetka kasniti. On pita zašto ona ne dolazi, ona govori da ne može.. On govori da će sve biti dobro, nego on nju voli, a ona njega? Meher pita ima li koga sa njim, on negira. Meher kaže da zatvori oči, poljubi ekran i prekine. Madvi dočeka Suman i tetku. Govori da će Abeerov otac doći. Izvini se što je Abeer samo tako došao u njihovu kuću. Suman govori da je jako sladak, nisu to zamjerile. Taiji čuje tetkin glas i poznat joj je. Šokirane su kada se vide. Taiji otrči u svoju sobu. Zaključa se i prisjeti se kada je Taijin muž ubio prodavca povrća. Tetka ga je vidjela da to radi, a on se pijan vratio u auto i krenuo da bježi. Ljudi su ga uhvatilj. Na sudu, Kuber je podmitio sve, sud ga proglasi nevinim. Tetka dođe i svjedoči i Taijin muž dobije kaznu od 5 godina zatvora. Taiji je u svojoj sobi i govori da neće dozvoliti da se to vjenčanje dogodi. Abeer dolazi i pita je šta se desilo. Taiji slaže da je zaboravila lijekove pa došla po njih. Abeer ode i zove Meher, pričaju. On traži poljubac, ona veli bi ga poljubila da je tu. On govori da mu nedostaje, ko zna šta se njihovi dogovaraju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *