Badtameez Dil - 63. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 63. epizoda!

By  | 

Meher ne može da spava, muči je spisak koji je Taiji dala, prisjeti se Sumanine zabrinutosti. Potom se prisjeti Abeerovih riječi, prosidbe, potom ga nazove i pita da se nađu. Silazi dolje i nađe se sa njim. Kaže mu. Govori da su u ljubavi zaboravili na različit status, zato je bolje da..Abeer skida prsten i kaže da je to što ona želi, da raskine njihov odnos? Ona negira. On vrati prsten i pita šta misli. Meher plače i grli ga. Pita šta ona da radi, kako će uspjeti u ovoj situaciji, kako će se vjenčati, a da tetka i majka ne budu zabrinute. Abeer govori da će pričati sa Taiji, Meher govori da ne radi to i ode. Taiji je sa Kuberom, govori mu da izdrži par dana, neće dozvoliti to vjenčanje. Abeer dolazi i govori da želi da odgodi vjenčanje. Madvi pita zašto. Abeer kaže da stanu sa pripremama, treba mu vremena. Taiji se složi. Abeer želi ostati sam. Taiji kaže Kuberu da sad moraju uraditi nešto da Abeer otkaže vjenčanje. Meher je u krevetu, plače i osjeća se loše. Taiji obavijesti Suman, izvinjava se kao. Suman se šokirana, pita se kako da to saopšti Meher. Mora pričati sa Madvi sutra. Meher misli kako je rekao porodici, a ne njoj prvo. Zove ga, ali se on ne javlja. Madvi, Suman i tetka se sastanu sutradan. Meher dolazi i pita gdje je Abeer, ne javlja joj se. Plače. Nije ni sa Nisarom. Oglasi se zvono, to je zabrinuta Saša koja im javlja da je Abeer imao saobraćajnu nesreću.
Najava: Taiji govori slugama da sklone sve ukrase, pita za Madvi i Abeera. Sluge govore da Abeer nije tu od prošle noći, a i Madvi je izašla. Taiji je sumnjičava, nada se da njih dvoje ništa ne muljaju.
We do not own this picture

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site